Γεωτρύπανο στο Φράγμα Μπραμιανών όχι όμως για την προσαγωγό διώρυγα [εικόνες]

Στο φράγμα Μπραμιανών βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, ομάδα γεωλόγων και μελετητών μαζί με γεωτρύπανο, έχοντας προκαλέσει αρκετές απορίες σε κόσμο που τους έχει δει.

Πρόκειται μηχανικούς που κάνουν κάποιες απαραίτητες συμπληρωματικές μετρήσεις υπεδάφους για την κατασκευή γεφυρών και τεχνικές εργασίες ώστε να συμπληρωθούν οι μελέτες των 14 συμπληρωματικών έργων στο Φράγμα Μπραμιανών των αντιπλημμυρικών της Γρα Λυγιάς αλλά και στο φράγμα των Μύθων το οποίο προβλέπεται να κατασκευαστεί.

Μετρήσεις που αφορούν τόσο στις μελέτες καλλωπισμό των περιοχών περιμετρικά του φράγματος, τις βελτιώσεις του ταμιευτήρα,  και οι οποίες γίνονται από τη Δευτέρα σε σημεία του δρόμου περιμετρικά του φράγματος, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν και στα σημεία κατασκευής του μικρού φράγματος των Μύθων.

Οι μελετητές έχουν συνεργασία με τον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, ο οποίος όπως λέει ο πρόεδρος κ. Παπαδάκης έχει δώσει παροχή νερού που χρειάζεται για τη λειτουργία των γεωτρυπάνων, ώστε γρήγορα να προχωρήσει η μελετητική διαδικασία.

πηγη:radiolasithi.gr

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *