ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΔΗΣΥ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ).

Από την πλευρά του ΚΚΕ συμμετείχε επίσης ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Εκ μέρους της  ΕΑΑΔΗΣΥ συμμετείχαν ο Πρόεδρός της Γεώργιος Καταπόδης, ο Νομικός Σύμβουλος Γεώργιος Τράντας και ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης, μέλος του ΔΣ.

Η αντιπροσωπία της ΕΑΑΔΗΣΥ παρουσίασε τα προβλήματα που δυσκολεύουν την άσκηση των καθηκόντων της, τις προτάσεις της για την αναβάθμιση του έργου της και ενημέρωσε για το διεθνές επιστημονικό συνέδριο που θα διοργανώσει.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ εξετάζει την ανάθεση και τον έλεγχο των Δημόσιων Συμβάσεων με γνώμονα τη συνδυασμένη ικανοποίηση του συνόλου των κοινωνικών αναγκών. Αναφέρθηκε στην αρνητική πείρα που υπάρχει σ’ αυτό το ζήτημα και την αξιοποίηση των ανεξάρτητων αρχών ως άλλοθι για τη συγκάλυψη του προσανατολισμού της κρατικής λειτουργίας προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου. Επίσης ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα μελετήσει τις προτάσεις της  ΕΑΑΔΗΣΥ για την αναβάθμιση της λειτουργίας της.

 

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *