Εύκολες κρέπες με ζαμπόν και σπαράγγια, το φαγητό της παρέας!

Υλικά συνταγής100 γρ. κριμ τσιζ
60 γρ. μαγιονέζα
1 κονσέρβα σπαράγγια
8 κρέπες
8 φέτες ζαμπόν

Μια πολύ ωραία συνταγή για αλμυρές κρέπες. Εύκολες κρέπες με ζαμπόν και σπαράγγια, το φαγητό της παρέας ιδανικό για μεζέ. Αξίζει να τις δοκιμάσετε. Είναι αρκετά εύκολες.

Υλικά συνταγής

  • 100 γρ. κριμ τσιζ
  • 60 γρ. μαγιονέζα
  • 1 κονσέρβα σπαράγγια, πράσινα
  • 8 κρέπες
  • 8 στρογγυλές φέτες ζαμπόν, πολύ λεπτές

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα από όλα, πατάμε το κριμ τσιζ μ’ ένα πιρούνι, έτσι ώστε να μαλακώσει και να ομογενοποιηθεί.

Ρίχνουμε και ανακατεύουμε τη μαγιονέζα.

Στραγγίζουμε τα σπαράγγια και τα αφήνουμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, να στεγνώσουν καλά.

Έπειτα, απλώνουμε στον πάγκο εργασίας τις κρέπες, τις αλείφουμε με λίγο από το μίγμα του τυριού και της μαγιονέζας και τοποθετούμε επάνω, τις φέτες ζαμπόν.

Αλείφουμε και πάλι τις επιφάνειες με λίγο μίγμα τυριού και τοποθετούμε στη μια άκρη 3 με 4 σπαράγγια, ανάλογα με το πόσο χοντρά ή λεπτά είναι.

Μετά, τυλίγουμε τις κρέπες μας σε ρολά, κλείνοντας μέσα τα σπαράγγια.

Βάζουμε τα ρολά στο ψυγείο, για να σφίξουν.

Κόβουμε τις άκρες από τις δύο πλευρές και χωρίζουμε κάθε ρολό σε 5 κομμάτια.

Τέλος, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα με τις κομμένες όψεις επάνω, κάτω και τα φυλάμε στο ψυγείο καλυμμένα με πλαστική μεμβράνη, ως τη στιγμή που θα το σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση!

Συμβουλές

  • Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με φρυγανίτσες ή κριμ κράκερς.

πηγη:supersyntages.gr

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *