Παρεμβάσεις του Ν. Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στον τ/σ Open: Πρέπει να μπει τέλος στην απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας

«Πρέπει να μπει τέλος στην απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας και οι εγκλωβισμένοι να πάνε στην χώρα προορισμού τους» τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του «Open». Σημείωσε ότι το ζήτημα δεν είναι το «προφίλ» του πρόσφυγα ή του μετανάστη, αλλά το δικαίωμα που έχουν οι άνθρωποι να πάνε στις χώρες που επιθυμούν.

Αναφερόμενος στην κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας, ο Νίκος Σοφιανός επεσήμανε ότι απέναντι σε αυτήν η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική κατευνασμού, που ακολουθούσε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να περάσει στον λαό κανένας εφησυχασμός, καθώς η πολιτική της «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» που παραχώρησε την Ελλάδα σε ΝΑΤΟικές βάσεις και αμερικανικές διευκολύνσεις, όχι μόνο δεν υπερασπίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, αλλά κυριολεκτικά αφήνει τον λαό εκτεθειμένο.

 

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *