ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΙΣΤΑ MOTOCROSS ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το Δήμαρχο Ιεράπετρας επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών ΛΕ.Μ.Α.Ν. κ. Εμμανουήλ Σκύβαλος και ο αθλητής Motocross κ. Μάκης Τερζάκης έπειτα από την ολοκλήρωση των 4ων αγώνων νοτίου Ελλάδας Motocross που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα MOTOCROSS στην κοινότητα Μεσελέρων του Δήμου Ιεράπετρας για να ευχαριστήσουν το Δήμο για την πολλαπλή στήριξή του.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχαριστώ την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, τον πρόεδρο της κοινότητας Μεσελέρων, κ. Σκουλούδη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Μεσελέρων, κ. Κοντοπόδη και ιδιαιτέρως τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών ΛΕ.Μ.Α.Ν. και τον Μάκη Τερζάκη για τη συνεργασία και  για όλη τη σκληρή δουλειά για την κατασκευή της πίστας και τη διοργάνωση των αγώνων.

 Είναι πολύ σημαντικό για ένα Δήμο να στηρίζει αθλητικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες ώστε να ενεργοποιείται το ενδιαφέρον των νέων για ενασχόληση με τον αθλητισμό.

 Η επιτυχία των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν και η μεγάλη συμμετοχή αθλητών προωθούν για ακόμα μία φορά το Δήμο Ιεράπετρας ως έναν ιδιαίτερα ενεργό δήμο με αγάπη για τον αθλητισμό και πλούσια αθλητική δραστηριότητα.

 Όπως αποδεικνύουμε συνεχώς είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές του Δήμου μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό κάθε μορφής ώστε να ενδυναμώνουμε τα κίνητρά τους και να βελτιώνουμε τις συνθήκες προπόνησής τους.»

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *